Друк

Політика конфіденційності на сайті ProstoDoc.com.ua

Автор: Super User. Posted in Правила Простодок

Політика конфіденційності на сайті ProstoDoc.com.ua

Надання інформації Клієнтом:

При реєстрації на сайті prostodoc.com.ua (далі - "Сайт") Клієнт надає наступну інформацію: Прізвище, Ім'я, По батькові, адреса електронної пошти, номер контактного телефону (далі - персональні дані).
Надаючи свої персональні дані Клієнт погоджується на їх обробку (аж до відкликання Клієнтом своєї згоди на обробку його персональних даних) сайтом prostodoc.com.ua (далі - "Ліцензіар"), з метою виконання Ліцензіаром та / або його партнерами своїх зобов'язань перед Клієнтом, передачі прав використання програми і надання послуг, надання довідкової інформації, а також з метою просування товарів, робіт і послуг, а також погоджується на отримання повідомлень рекламно-інформаційного характеру і сервісних повідомлень. При обробці персональних даних Клієнта Ліцензіар керується Законом "Про захист персональних даних", Законом "Про інформацію" та локальними нормативними документами.
Якщо Клієнт бажає уточнення його персональних даних, їх блокування або знищення в разі, якщо персональні дані є неповними, застарілими, неточними, незаконно отриманими або не є необхідними для заявленої мети обробки, або в разі бажання клієнта відкликати свою згоду на обробку персональних даних або усунення неправомірних дій щодо його персональних даних то він повинен направити офіційний запит Ліцензіара в порядку, передбаченому Політикою щодо обробки персональних даних на Сайті.
Якщо Клієнт бажає видалити свій обліковий запис на Сайті, Клієнт звертається до Ліцензіара за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. c відповідним проханням. Дана дія не передбачає відкликання згоди Клієнта на обробку його персональних даних, який згідно з чинним законодавством відбувається в порядку, передбаченому абзацом 1 цього пункту.

Використання інформації наданої Клієнтом і одержуваної Ліцензіатом.
Ліцензіар використовує надані Клієнтом дані протягом всього терміну реєстрації Клієнта на Сайті з метою:
реєстрації / авторизації Клієнта на Сайті;
обробки Замовлень Клієнта і для виконання своїх зобов'язань перед Клієнтом;
для здійснення діяльності з просування програм і послуг;
оцінки та аналізу роботи Сайту;
визначення переможця в акціях, що проводяться Ліцензіаром;
аналізу купівельних особливостей Клієнта і надання персональних рекомендацій;
інформування клієнта про акції, знижки та спеціальні пропозиції за допомогою електронних розсилок.
Ліцензіар має право направляти Клієнту повідомлення рекламно-інформаційного характеру. Якщо Клієнт не бажає отримувати повідомлення рекламно-інформаційного характеру від Ліцензіара, він повинен перейти по спеціальному посиланню, що міститься в кінці кожного повідомлення Ліцензіара. З моменту зміни зазначених параметрів отримання розсилок Ліцензіара можливо протягом 3 днів, що обумовлено особливостями роботи та взаємодії інформаційних систем, а також умовами договорів з контрагентами, які здійснюють в інтересах Ліцензіара розсилки повідомлень рекламно-інформаційного характеру. Відмова Клієнта від отримання сервісних повідомлень неможлива з технічних причин. Сервісні повідомлення направляються на адресу електронної пошти, вказану при реєстрації на Сайті, про стан Замовлення.

Надання і передача інформації, отриманої Ліцензіаром:

Ліцензіар зобов'язується не передавати отриману від Клієнта інформацію третім особам. Не вважається порушенням надання Ліцензіаром інформації агентам і третім особам, що діють на підставі договору з Ліцензіаром, для виконання зобов'язань перед Клієнтом і тільки в рамках договорів. Не вважається порушенням цього пункту передача Ліцензіаром третім особам даних про Клієнта в знеособленої формі з метою оцінки та аналізу роботи Сайту, аналізу купівельних особливостей Клієнта і надання персональних рекомендацій.
Не вважається порушенням зобов'язань передача інформації відповідно до обґрунтованих і застосовними вимогами законодавства.
Ліцензіар має право використовувати технологію "cookies". "Cookies" не містять конфіденційну інформацію і не передаються третім особам.
Ліцензіар отримує інформацію про ip-адресу відвідувача Сайту і відомості про те, за посиланням з якого інтернет-сайту відвідувач прийшов. Дана інформація не використовується для встановлення особистості відвідувача.
Ліцензіар не несе відповідальності за відомості, надані Клієнтом на Сайті в загальнодоступній формі.
Ліцензіар при обробці персональних даних приймає необхідні і достатні організаційні та технічні заходи для захисту персональних даних від неправомірного доступу до них.


Зберігання та використання інформації Клієнтом

Клієнт зобов'язується не повідомляти третім особам логін і пароль, які він використовував для ідентифікації на Сайті.
Клієнт зобов'язується забезпечити належну обачність при зберіганні і використанні логіна і пароля (в тому числі, але не обмежуючись: використовувати ліцензійні антивірусні програми, використовувати складні буквено-цифрові поєднання при створенні пароля, не надавати в розпорядження третіх осіб комп'ютер чи інше обладнання з введеними на ньому логіном і паролем Клієнта і т.п.)
У разі виникнення у Ліцензіара підозр щодо використання облікового запису Клієнта третьою особою або шкідливим програмним забезпеченням Ліцензіар має право в односторонньому порядку змінити пароль Клієнта.